Konkurranser

Mitt første kyss – leserhistorier!

Vi har samlet lesernes innsendte historier om sitt første kyss. Siden det var så mange innsendte måtte vi dele det opp i flere artikler. Her har du del 1:

 

Mitt første kyss fikk jeg i 6.klasse når vi var på leirskole på Runde. Vi spilte «nødt og sannhet» og det endte med at jeg og den søteste gutten i klassen måtte kysse! Resten av kvelden sleiket jeg meg rundt munn fordi jeg ville ha flere kyss.

 

Ellen (25)

 

 

Jeg var 17 år og hadde nettopp fått meg kjæreste. Vi hadde vel vår 3 date hjemme hos han, og jeg tror begge to hadde litt lyst til og kysse hverandre. Vi satt å så på film mens vi holdt hender, og når filmen var ferdig så reiste han seg, og kikka på meg. Plutselig så gikk hodet hans full fart ned mot meg som lå trøkka ned i sofaen, og han stakk tunga inn, og det føltes som om den var på vei ned i livmora for jeg fikk ikke puste. Han brukte så mye spytt at jeg kunne like godt ha drukna i samme slengen. Men endelig trakk han seg vekk så jeg fikk gispa etter pusten!!! Heldigvis så var det ikke slik kyssing de 3 månedene etter det før det ble slutt.

 

Camilla (22)

 

 

Mitt første kyss var men gutten jeg var hodestups forelsket i gjennom hele 6. og 7. klasse. Da jeg endelig hadde bursdag, ba jeg de beste vennene jeg hadde og HAN selvfølgelig. Vi bestemte oss for og leke 7 minutter i himmelen, eller hva nå den heter. En og en gutt ble sendt ut av rommet, i tur og orden. Den som sto i gangen, fikk spørsmålet «Vil du ha henne?» «Henne?» «Henne?» og man spurte helt til han sa ja. Da det endelig var hans tur, hadde jeg så mye sommerfugler i magen at jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg.. Spørsmålet ble stilt, og han sa «ja» da han som spurte stoppet på meg! Jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg, men jeg fikk da mannet meg opp, og gikk ut i gangen. Der sto han og ventet, og smilte når han så meg komme. Kysset varte i noe som virket som en evighet (sikkert ikke mer enn noen sekunder), og det var kjempe herlig!
Et par dager etter, fikk jeg en lapp mens vi satt i klasserommet, hvor han ‘spurte på meg’, som vi sa.. Jeg svarte selvfølgelig med et ja! Det varte helt til jeg flyttet, men vi holder ennå kontakten og er gode venner.

 

Charlotte (22)

 

 

Høsten 1999 begynte jeg på allmennfaglig påbygg som 19 år, singel og UKYSSET!!!

I parallellklassen min gikk det en gutt jeg ble så utrolig forelsket i. Han var snill og hyggelig og kjørte Volvo240. Den 23. oktober det året ble vi sammen. Vi satt i aulaen på skolen i friminuttet da han lente seg over til meg og skulle kysse. Selvsagt ble jeg som aldri hadde kysset livredd og trakk meg unna. Stakkars gutten ble litt forfjamset og trodde at jeg ikke ville kysse i det hele tatt. Det endte opp med at vi pratet og løste misforståelsen i stede. Og når klokkene ringte inn til timen og alle hadde gått, sto vi igjen i en tom aula og jeg fikk mitt første kyss. Vi fikk også en datter sammen 26. oktober året etter. Selv om jeg ikke er sammen med min første forelskelse lenger har jeg fått ett herlig minne etter mitt første kyss, og ikke minst verdens herligste datter!

 

Bjørg (31)

 

 

Mitt første kyss var siste dagen i 1. Klasse på barneskolen. Jeg hadde akkurat fått min første barneskolekjæreste, og som alle andre små barn var man jo litt nysgjerrig på hvordan det mamma og pappa drev på med. Dermed gikk vi inn i et lite lekerom å begynte å avtale hvordan det hele skulle skje. Det ble vel ikke helt som planlagt, og litt klussete. Til stor begeistring for de andre så hadde noen fått det med seg, og rope det høyt ut til alle andre i klassen. Flaut, men da var det gjort.

 

Kari (19)
 

Mitt første kyss husker jeg litt av selv, og har blitt fortalt litt av. Jeg var 5-6 år gammel, og alle nabolag har en sånn kul gutt som er ett par år eldre, og som har gjort alt. Vel, mitt første kyss var ikke med han, men med hans litt mindre kule lillebror. Det var barneselskapet til kusina mi, og vi lekte gjemsel ute. Min kjempegode idé var å gjemme meg i hundehuset. Samme idé hadde min heldige utkårede. Så satt vi der, muse stille og ventet på å bli funnet. Selv om det var sommer, er sommeren i Finnmark ganske kald, så nesa hans renner. Og renner. Og jeg får mitt første kyss, av den ikke fult så kule lillebroren til han kule gutten som er ett par år eldre og har gjort alt.

 

Vera (24)

 

 

Det var en høstdag i 2004, jeg var en 14 år gammel jente, nysgjerrig og ukyssa.  Jeg var hos bestemoren min, og jeg hadde fått bestevenninnen min til å overnatte. Vi gjorde som jenter flest på den alderen og begynte å prate om gutter, og det om å kysse. Venninnen min virket til å være populær og hadde hatt flere kjærester, og derfor hadde hun jo så klart kyssa før. Jeg spurte henne hvordan det var, og selv om hun prøvde å forklare det, så var det ikke lett å forstå. «Se her» sa hun, dro meg til seg og så kysset hun meg. Jeg gjorde ingenting i dette øyeblikk. Men etterhvert som jeg ble vandt til tanken lot jeg meg rive med. Jeg kjente tungen hennes gli i sirkler i munnen min, og selv om det var ekkelt, så virket det til å være noe godt over det samtidig. Det var som om alle ting i verden var uviktig akkurat der og da. Og jeg følte meg glad, beruset og fortumlet. Det var mitt første kyss, og samtidig mitt beste.

 

Marita (21)

Bilde: Colorbox

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *