Konkurranser

Konkurranse – Vinn Kondomeriets leppepomade!

Fortell oss om ditt første kyss, og bli med i trekningen av Kondomeriets deilige leppepomade. Vi trekker ut 30 vinnere som får en leppepomade tilsendt og møter dermed sommeren med myke, kysseklare lepper. Vinneren trekkes fredag 20. april 2012.

 

Dette må du gjøre:

Send oss historien om ditt første kyss, sammen med alder og adresse til konkurranse@kondomeriet.no

 

Kanskje blir til og med historien din delt på Kondomeriets blogg!

Vinn, vinn, vinn!

 

3 thoughts on “Konkurranse – Vinn Kondomeriets leppepomade!”

  1. Første kyss var med min første «virkelige» kjæreste.. Vi var på tur og stoppet innom en lekeplass, husker jeg ble gelè i knærne og klarte såvidt å stå oppreist når vi endelig kysset! Fantastisk førstekyss, som jeg aldri kommer til å glemme 😛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *