Inspirasjon Konkurranser

Vant du påskeegget til en verdi av 1700,- ?

Da er vinneren av det store påskeegget trukket. Det var enormt høy respons på konkurransen så det er helt tydelig at det er mange av dere som ønsket dere et skikkelig spennende påskeegg. Husk derfor å kjøpe inn en pirrende gave hvis du skal lage påskeegg til en som betyr litt ekstra.

 

Vi hadde gjemt et gullegg (passende nok) på Silk trådløst egg. Det er nærmere 1000 stykker som har sendt inn riktig svar, og den heldige vinneren får et påskeegg fylt med gaver fra Kondomeriet til en verdi av 1700,-

 

 

Vinneren:

 

Monica fra Rong – Gratulerer!

 

 

Dette egget er på vei til Monica! Gratulerer!

 

Vi vil også takk for alle de superhyggelige påskehilsenene dere har sendt oss. Husk å følge med på bloggen for flere pirrende konkurranser, og send oss gjerne tips til hva slags konkurranser dere ønsker.

 

God påske ønskes fra alle oss i Kondomeriet!

 

Maria K. Ebbestad

1 thought on “Vant du påskeegget til en verdi av 1700,- ?”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *