Konkurranser

Vil du teste kondomer for Kondomeriet?

Et nytt Kondom har ankommet Kondomeriet og nå ønsker vi at DU skal teste det. Kondomene er ekstra tynne for optimal naturlig følelse. Likevel er de like sikre som resten av våre kondomer og i tillegg luktfri.

Bilde: Colourbox

 

Bli tester!

Testen gjelder som en engangstester der du mottar 4 kondomer fra oss i bytte mot at vi får din ærlige tilbakemelding om produktet. Som tester ønsker vi at du ser på ting som om produktet er enkelt i bruk, tilsvarer forventningene dine, fungerer som lovet, hvor lenge det fungerer, om du hadde glede av det osv.

 

Bilde: Colourbox

 

Slik gjør du:

Har du lyst til å være med på å teste sender du inn navn og adresse, alderen din samt en forklaring på hvorfor du bør bli trukket ut som tester, til facebook@kondomeriet.no

 

Bilde: Colourbox

 

Maria K. Ebbestad

0 thoughts on “Vil du teste kondomer for Kondomeriet?”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *