Konkurranser

Hipp hurra for spanderbukser!

 

Siden jeg har navnedag og det er vaffeldag tar jeg på med spanderbuksene. Jeg deler derfor ut tre premier til andre som også feirer navnedag.

 

I dag har Maria, Marie og Mari navnedag.

 

Konkurranse!

Heter du, eller kjenner du noen som heter en av disse navnene da kan du vinne en flott overraskelse fra Kondomeriet. Vi deler ut en premie til hver; altså både Maria, Marie og Mari!

Send navn, alder og adresse til konkurranse@kondomeriet.no

 

(Om du ikke har navnedag kan du jo alltids ta deg et vaffelhjerte)

Ha en fortsatt fin søndag!

 

Maria K. Ebbestad

0 thoughts on “Hipp hurra for spanderbukser!”

  1. Hei 😀
    Jeg har desverre ikke navndag i dag , men jenta mi Maria har det i dag og vi skal feire henne på Onsdag så da hadde det vært kjempe fint med en liten dirty gave fra kondomeriet som jeg kan overraske henne med 🙂
    Hadde vært artig å vært den heldige som fikk vunnet denne premien og gitt til min søte vennine 🙂 Har selv masse flott fra dere 😛

  2. Hei,jeg har ikke navnedag ,men bursdag på selveste maria,mari og maries navnedag 🙂 og ikke minst på vaffeldagen 🙂 har ei god venninde som heter Mari,og hun fortjener også en av disse. Hun var uheldig på jobb,og fikk et spark mot hånden og fikk flere brudd. Men,hun er ett rivjern med eller uten gips. Fordi vi fortjener det 🙂

  3. Som du ser er jeg den stolte eier av marie til mellomnavn og er meget gla i navnet mitt for jeg har ikke møtt mange som heter akkurat det samme som meg 🙂 pluss at jeg kan korte ned hele navnet mitt da til sms jenssen og det er det mange som synes er ekstremt kult 🙂 hehe

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *