Inspirasjon

Erotisk novelle: Reisningssjekken!

 

– Velkommen til Reisningssjekken!
Den smålubne programlederen ligner på en blanding av Helge Hammelow-Berg og Ron Jeremy. Kamera sveiper over et ekstatisk publikum før det zoomer inn på kveldens kvinnelige sjekker; blonde Tuva fra Hønefoss. Sittende kliss naken på en svart barkrakk, med beina i kors og med spørsmålene sine på små pappkort i fanget, ser hun med et forventningsfullt smil utover salen. Bak skjermbrettet sitter tre velbygde, nakne menn på rekke og rad og gliser bredt til applausen fra publikum, mens de passer på å holde lemmet sitt halvstivt. De vet at etter spørsmålsrunden kommer utstyrsinspeksjonen, og både de og TV-publikum vet at den teller minst like mye som munnrappe svar. – Mitt første spørsmål går til beiler nummer en: jeg elsker menn som er flink med tungen… Hvordan ser du på dine ferdigheter på det feltet?

Kamera sikter inn på den første beileren som gliser selvsikkert mens publikum jubler. – Vel, hvis jeg ikke får deg til å komme med tungen min i kveld, skal jeg leve i sølibat i en hel måned! Latter fra salen mens den kvinnelige sjekkeren smiler tvilende til den eplekjekke påstanden. – Nå må du ikke love mer enn du kan holde, påpeker programlederen, – og jeg tenker ikke på det med tungen… Mer latter fra salen. – Neste spørsmål går til beiler nummer to… Hvor mange jenter har du vært med… På en gang?? Plystring fra salen. – Vel… Æ har prøvd trækant nån ganga, og kall mæ gjerne ænkel, men det blir færr my å håll styr på. Æ e litt dåli på sånn simultankapasitet. Så æ like det bæst one on one! Mer latter. – Elsker du ikke menn med selvinnsikt også, kommer det kjapt fra programverten. – Ok, siste spørsmål går til beiler nummer tre: er du en tøff tiger eller en hensynsfull hannkatt?

 

Litt betenkningstid mens han kikker ned på sitt halvstive lem… – Jeg er nok mer en digg duracellkanin. Vill applaus fra salen mens Tuva fra Hønefoss ler så puppene duver. -Da mine damer og herrer er det klart for selve Reisningssjekken! Programlederen følger kveldens kvinnelige hoveddeltaker bort til skjermbrettet og snur seg mot kamera mens han spør det obligatoriske nå-er-du-spent-spørsmålet. – Jeg er i hvert fall ganske våt, svarer Tuva mens hun smiler småfrekt. Hun har kastet alle spørsmålskortene hun hadde i fanget og dermed blottlagt et rødgyllent, nyfrisert underliv. -Er beilerne klare? De tre mennene har stilt seg med ansiktene inn mot skjermbrettet, og jobber iherdig med ereksjonen mens de mumler noen mh! og jha! til svar. -OK, frem med utstyret! Programlederen drar i en snor, og midt i skjermbrettet går det opp tre små luker.

Kameravinkelen, når kveldens tre premiepikker stikker synkront ut gjennom skjermbrettet, er ubetalelig. Ellevill begeistring fra salen. – Vær så god, pikk nummer en. Tuva setter seg ned på huk og griper rundt det stive lemmet, jukker det lett noen ganger mens hun inspiserer det nøye. Løfter det opp og lurer frem de glattbarberte ballene med den andre hånden, veier dem, dasker dem lett, bøyer seg frem og tar den ene i munnen, suger den mykt inn mellom leppene og slipper den ut igjen. – Mmmm, deilige, svære baller! Kamera sveiper over publikum; blikkene har forandret seg litt nå, mer interessert, kåtere liksom. – Og nå: pikk nummer to… Tuva setter seg ned ved den neste ståpikken i veggen. – Oi, den var stor nok i hvert fall! Hun griper om den med begge hender, som for å understreke poenget sitt. Drar forhuden helt tilbake og kikker beundrende på hodet, stikker tungen frem og småslikker litt på tuppen, gaper helt opp og fører den langt inn i munnen, for å sjekke om hun får plass til alt.

 

– Wow, sier hun. – Litt av et beist! Har aldri vært sammen med en sånn sværing før! Kamera fanger opp et selvsikkert ansiktsuttrykk på andre siden av skjermbrettet. – Og siste pikk ut, pikk nummer tre! Tuva fra Hønefoss setter seg bort til det siste halvstive lemmet som stikker frem. – Mmm, dette var litt mer størrelsen min, ja, sier hun med et fast grep rundt stasen, innerst ved roten, mens hun veiver den lett frem og tilbake, som for å sjekke spensten i den. Dasker den lett mot leppene noen ganger før også den blir prøvesmakt. Lar tungen gli langs konturene før hun slipper grepet rundt roten, omslutter hele pikken med munnen og presser hodet sitt innover til nesen trykker mot skjermbrettet. Et tydelig klynk høres fra andre siden idet Tuva slipper taket. – Det funket visst det der, sier hun og tørker vekk litt spytt fra munnvikene med tommel og pekefinger. – Noe sier meg at du har gjort det før, underdriver Hammelow-Jeremy-krysningen.

-Well Tuva, it’s the moment we’ve all been waiting for… Hvem velger du? Tuva kikker på de tre imponerende redskapene som er på utstilling for henne. Litt betenkningstid, men så kommer det: – Vel, jeg er litt skeptisk til enorme køller… Og jeg er avhengig av en som holder ut lenge for å komme skikkelig… Så da blir det «digg duracellkanin» på meg… Jeg velger nummer tre! – Nummer TRE, gjentar programlederen. Si hei til Robert fra Drammen! Vill applaus fra publikum, mens Tuva og Robert smiler fornøyd mens de betrakter hverandre begjærlig. Programlederen snur seg til kamera: – Ja, kjære publikum, da skal vi straks få bli med Tuva og Robert på deres første hyrdestund! Ting kan tyde på at vi får se både saftig fellatio og heftig knulling, så det er ingen grunn til å bytte kanal! Men først får vi været…

Les flere erotiske noveller her…

 

0 thoughts on “Erotisk novelle: Reisningssjekken!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *