Arbeidsoppgaver

I forbindelse med at vår markedssjef skal ut i ett års permisjon søker vi nå en utadvendt og dyktig person til å fylle markedssjef-stolen. Som markedssjef vil du sitte med det fulle ansvaret for markedsbudsjettet, og administrere alle betalte markedsføringsaktiviteter. Du vil jobbe med sms-, online-, og tradisjonell markedsføring. Med Kondomeriets 10 butikker spredt rundt i Norge, vil du måtte tenke både nasjonal-og lokalmarkedsføring, i tillegg til å ivareta trafikken til vår nettbutikk. Gode forhandlings-egenskaper kommer godt med da vi kun benytter et mediebyrå i forbindelse med tv-reklamer. Vi bruker blant annet dataverktøy for å måle alle markedsføringsaktiviteter, så det er viktig at du har interesse for å analysere resultater.

 

Vi tilbyr:
Vi tilbyr konkurransedyktig lønn og et hyggelig og uformelt arbeidsmiljø på Kolbotn, ca 15 min fra Oslo. Du får jobbe med varierte
oppgaver og former din egen hverdag. Med engasjerte kollegaer er det alltid mulighet for gode innspill i arbeidet, og det er viktig at du trives med å jobbe som del av et team. Du rapporterer til daglig leder.

 

Søknad og tiltredelse:

Det er ønskelig med oppstart i løpet av mai for å komme inn i oppgavene i god tid før nåværende markedssjef går ut i permisjon.

 

Vennligst kontakt Bente Helstad dersom du ønsker å vite mer om stillingen, evt. send  din søknad og CV til bente@kondomeriet.no

 

Vitnemål, attester og referanser medbringes på et eventuelt intervju.
Søknad og cv vil bli behandlet fortløpende.

Kvalifikasjoner og egenskaper:

Høyere utdannelse

Strukturert

Analytisk

Kreativ

Resultatorientert

Liker å ha mange baller i luften samtidig

Liker å ta initiativ og holde et høyt tempo

Lagspiller

 

Det er ønskelig at du har kjennskap til følgende:

 

Google Adwords, Analytics og Editor

Affiliateprogram- vi benytter TradeDoubler

Online markedsføring

Tv-annonsering

Print-annonsering

Bilde: Colourbox

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *