Inspirasjon

Er du flink til å skrive og vil jobbe med oss i Kondomeriet?

Vi leter etter skribent

Siden 1989 har Kondomeriet vært ledende innen salg av sexleketøy og erotikk i Norge. Vår oppskrift på suksess er å ta kundene på alvor, vi gir god service og er seriøse innen den bransjen vi representerer. Vår daglige kontakt med kunder gir oss verdifulle tilbakemeldinger på produkter, dette er med på å utvikle det varesortimentet vi har i dag og vil satse på i fremtiden.
Kondomeriet består i dag av 10 butikker, i tillegg til internettbutikken og engrossalg.

Vi ønsker å formidle vår kunnskap på en frigjort og leken måte. Det skal være enkelt for våre kunder å finne den informasjonen de ønsker. Dette gjør vi ved å være tilgjengelig med dyktige medarbeidere i våre butikker, på kundeservice og gode nettsider. Vår web-avdeling går veldig bra om dagen og vi søker derfor en engasjert skribent som skal vi en del av webredaksjonen.

Beskrivelse

Kondomeriet setter stor pris på den tilliten vi har fått i det norske markedet og ønsker til en hver tid å kunne være tilgjengelige for våre kunder og levere kvalitet både i det vi sier og gjør, og i de produktene vi velger.

Nå leter vi etter en engasjert, initiativrik, selvgående og offensiv person som kan bli en del av vår webredaksjon. Han /hun må ha gode skriftlige kommunikasjonsevner og gjerne mediefaglig utdannelse. Kunnskap om webpublisering, netthandel og sosiale medier er en fordel. Du vil samarbeide nært med nettredaktør og nettbutikksjef og bidra i et ellers engasjert arbeidsmiljø.

 

Bilde: Colourbox

 

Arbeidsoppgaver

– Skrive artikler for Kondomeriets nettside og blogg.

– Finne de «gode» sakene slik at produktene våre presenteres på en positiv måte.

– Bidra på arrangementer med Kondomeriet.

– I tillegg vil du bidra kreativt sammen med nettredaktør og nettbutikksjef for å øke salg og engasjement på nett.

Kondomeriet jobber stadig med optimalisering av oppgavefordelingen og det vil derfor kunne forekomme endringer i oppgavene som tilligger stillingen.

 

Hva tilbyr vi?

Konkurransedyktig lønn og et hyggelig og uformelt miljø på Kolbotn, ca 15 min fra Oslo.

Det er ønskelig med snarlig tiltredelse.
Søknad og CV sendes på e-post snarest til maria(a)kondomeriet.no. Vitnemål, attester og arbeidsprøver medbringes til eventuelt intervju.

 

0 thoughts on “Er du flink til å skrive og vil jobbe med oss i Kondomeriet?”

  1. Skulle gjerne ha søkt og skrevet jeg, men holder meg til å slenge ut noen gode råd og meninger der det passer :))

  2. Jeg hadde søkt hvis jeg hadde vært flink til å skrive på en engasjerende måte, men det er jeg dessverre ikke. Også hadde det vært greit med jobb på Kolbotn, da jeg bor på Sofiemyr. Maybe next time.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *