Inspirasjon

Flauser innsendt av dere – her er de 3 vinnerne!

Her er de tre vinnerne i flause-konkurransen fra forrige uke. Alle tre får en overraskelse fra Kondomeriet i posten.
Nr. 1:

Min sexflause skjedde da jeg og min daværende kjæreste skulle ha sex for første gang sammen. Forspillet varte lenge og intenst og da vi skulle sette i gang med andre saker presterte jeg å gli på silkesengetøyet og nærmest å knekke penisen hans. Han hylte av smerte og falt ut av sengen, noe som ikke gjorde saken mye bedre; han vrikket ankelen i tillegg. ikke nok med dette, men vi hadde glemt å låse døren, så før vi visste ordet av det stod faren hans i rommet og måpte, han ville undersøke hvorfor sønnen hans ropte. Jeg turte aldri å besøke kjæresten min igjen og like etter gjorde vi det slutt av ren skam og pinlighet.

Bilde: Colourbox

Nr.2:

Jeg hadde vært ute på byen med flere kompiser, blant annet han jeg på den tiden var litt interessert i og drev og flørtet litt med. Kvelden endte med at han ble med meg hjem, og vi havnet i seng sammen. Jeg var da av den veldig sjenerte typen, så jeg ville så klart ha lyset av, og med tanke på at dette er i Nord Norge og utspilte seg på vinteren, så var det ikke mye lys som slapp inn det lille vinduet heller. Vi holdt på en god stund, og han kommenterte flere ganger hvor deilig det var, fordi jeg var så utrolig våt!

Jeg merket selv også at jeg var mye mer fuktig nedentil enn jeg vanligvis pleier å være, men tenkte ikke mere over det siden jeg var rimelig brisen. Da vi var ferdige skulle jeg stå opp for å hente vann og ta en røyk, og synet som møtte meg da jeg gikk forbi speilet i gangen på vei mot kjøkkenet var: BLOD! Over alt, nedover beina mine, på magen, på ryggen, på henda og armene.. Ja, absolutt over alt.. Da har jeg altså vært for dårlig å følge med på datoene, og fått mensen mens jeg hadde sex!

Så kommer den flaue delen… Jeg var jo pent nødt til å gå tilbake til soverommet og si at det kunne kanskje være en fordel om han gikk å tok seg en dusj.. Tror ikke han skjønte først hvorfor, men da han slo på lampa for å finne klærne sine så jeg at han skvatt… det var blod over alt i senga, og på hele ham i tillegg.. han var veldig snar å komme seg til badet og inn i dusjen, og jeg var veldig snar å få skiftet alt sengetøyet.. Da han kom ut av dusjen igjen, og jeg skulle inn på badet for å dusje selv, var blikket mitt godt festet til gulvet, og jeg tror ikke vi utvekslet så mye som et eneste ord til den kvelden.. Etter det snakket vi aldri om det, men det gikk ikke mange dagene før vi ikke snakket sammen i det heletatt mer…

Bilde: Colourbox

Nr.3:

Jeg og kjæresten min, hadde først en veldig fin, opphissende og deilig kosestund. Deretter førte dette også til analsex. Noe som var utrolig deilig. Hadde tømt meg ordentlig på forhånd, i fall det ville føre til nettopp dette. Men midt under sexen, visste det seg at noe så ekkelt som avføring, var dekket hans edle del. Så det ble fort slutt på det vi holdte på med da.. Noe så ekkelt og flaut, har jeg aldri opplevd. Tok meg en gå tur, før jeg vendte tilbake og endelig kunne se på han igjen.

0 thoughts on “Flauser innsendt av dere – her er de 3 vinnerne!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *