Bilde: Colourbox

Det nærmer seg Valentine’s Day og det er på tide å begynne å planlegge hva du skal kjøpe til din kjære, eller hvordan du skal overraske noen du liker litt ekstra godt. 14. februar kommer fortere enn du aner så hvorfor ikke tenke utradisjonelt i år og virkelig ta din kjære på sengen?
Sjokolade eller dildo?

Et kort, sjokolade eller blomster er den tradisjonelle måten å feire Valentinsdagen på – selve kjærlighetsdagen. I år bør du ta mot til deg og gå til innkjøp av en dildo eller vibrator. Den vil garantert gi glede og nytelse til dere begge og sende sexlivet over i en annen dimensjon.

Trenden de siste årene har vært at man forventer en mer spesiell gave. I følge Suzie Harris på articledashboard blir sexleketøy stadig mer populært. Det finnes et stort utvalg på markedet, så det finnes noe for de fleste behov. Enten det er til heterofile eller homofile. Gi en uventet gave som gir glede til dere begge. De originale dildoene ble designet for en person, de kan brukes av kvinnen selv eller partneren kan bruke den på henne, noe som kan være svært opphissende.

 

Strap-on dildoer er designet for både heteroseksuelle og homofile par. Det finnes også doble dildoer som kan brukes av to samtidig. Det er ulike måter å bruke disse på og de inspirerer til mer liberal tenkning og utforskning på soverommet. Er dette et nytt område for dere, les litt om dette først, for å finne den som passer for dere.

 

Romantisk og kjærlig
Gjør noe annet denne Valentinsdagen, la sjokoladen ligge i butikkhyllen og tenk sex og kjærlighet. Bruk anledningen til å gi sexlivet en kickstart. Plutselig kan dere stå nærmere hverandre enn dere har gjort på mange år. Det er ingen hemmelighet at et godt sexliv forsterker forholdet.

 

Vi har samlet en rekke leketøy som er perfekte Valentine’s gaver her!

Kilde: Suzie Harris

0 comments

  1. Så flott artikkel ! Jeg kjøper litt godis på kondomeriet til min utkårede. Den siste linjen som dere skriver, «at et godt sexliv forsterker forholdet » er faktisk helt riktig at et dårlig sexliv ødelegger for kjærligheten og en orker til slutt ikke å fortsette i forholdet. Derfor er det også flere som velger en kombinasjon å være utro og ha en / ei på si slik at den sexuelle biten kommer på plass. Jeg sier ikke det er ultimat, men om en velger å være i et forhold kun for barnas skyld og for å holde seg til denne så er det også slik at en mange ganger ikke har mulighet til å bryte ut av et forhold. En vil holde sammen, men savner sexen og noe som ikke den en er sammen med kan gi. Det mest «rette» er å bryte opp, men har en lagt seg i tømmene om å holde ut og holde sammen så prøver en jo å unngå utroskap. Jeg vet at det er meget vondt å oppdage både utroskap, og det er og vondt å være den som elsker en som er i et forhold og som man ikke kan være i lag med.
    Det er nok flere enn jeg som har det slik jeg beskriver det overfor. Man velger prestisje og det sikre, kontra det usikre av frykt for hva venner og andre vi si dersom en går.

  2. kordan kan æ slutte å få mail fra kondomeriet?
    litt flaut når man står å har foredrag forran hele klassen… -.-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *