Inspirasjon Konkurranser

Morsomme flauser fra første gang man har sex!

» Min første gang var definitivt merkelig. Fyren jeg var med sa hele tiden «hvordan kjennes det, din skitne hore» og «fortelle meg hvor mye du har lyst på meg». Han dro meg inn i minst 30 forskjellige stillinger også, det kjentes som jeg var på en pilatestime! Når vi endelig var ferdig ville jeg gi han en klem, men klarte uheldigvis å svinge armen for fort og endte med å slå han på penis. Det gjorde veldig vondt for han og jeg var skikkelig flau. Jeg kan i det minste le av det hele nå.»
Emily, 21
«Kjæresten min og jeg bestemte oss for å gjøre det etter å ha snakket om å gjøre den første gangen vår helt spesiell. Etter at vi hadde hatt sex smiler jeg og sier » jeg kan nesten ikke tro at jeg ikke er jomfru lengre», og da freaker han ut! Det viste seg at han trodde at vi snakket om VÅR første gang sammen, ikke den første gangen. Han spurte flere ganger om det hadde gjort vondt, og om jeg var okay, som ble litt i det meste laget når han spurte gjentatte ganger. Han endte opp med å bli den emosjonelle, ikke jeg! »

Jessie, 24
» Min første kjæreste og jeg var begge jomfru. Han prøvde å bruke fingeren der nede, men endte med å stikke fingeren i feil hull! Det varte i circa 2 sekunder før jeg braste ut i latter, han var helt forskremt. Når jeg tenker på det nå holder jeg på å le meg igjen.»

Ashley, 25

» Jeg beholdt jomfrudommen til etter videregående, og min første gang var definitivt ikke den orgasmiske opplevelsen som jeg ventet på. Min overivrige kjæreste og jeg endte opp med å gjøre det etter en heftig klinerunde med mye hender. Jeg fortalte han at jeg var klar. Hans svar? «Jeg er allerede inni deg.» OOOOPS!»

Chelsea, 27
«Når kjæresten min og jeg bestemte oss for å gå hele veien hadde vi roser, levende lys og alt det der. Han sa ikke et pip under hele akten, så jeg tenkte at han ikke var helt med på det. Til slutt kom det noen helt ville lyder fra ham, det hørtes slik ut:  «gaaah-guh-guh-guh!» Det var orgasmen hans! Jeg lo så vanvittig at jeg ikke klarte å avslutte.»

Tracy, 19

 

Konkurranse!
Har du opplevd en flause i sengen? Vi vil høre din historie, og de tre beste blir premiert med en spennende gave fra Kondomeriet og publisert på bloggen (anonymt). Send oss din flause, alder og adresse til konkurranse@kondomeriet.no

Vinnerne trekkes førstkommende mandag!

 

Bilde: Colourbox

Kilde: Comsopolitan.com

0 thoughts on “Morsomme flauser fra første gang man har sex!”

  1. Første gang var jeg 13. med ei jente på 19. merkeligste opplevelese noensinne, men er jeg bitter? skal jeg dømme noen for voldtekt? nei. jeg er takknemlig. for alt som var. for alt som kommer til å bli. rart. men slik er gutter og jenter… vi må alle leve livene vi er gitt. vi må alle spille kortene vi er delt.

  2. Wow, skrekk og gru. Min første gang var ikke spesielt minneverdig, men ikke i nærheten av like ille (eller morsom!) som disse her. Den med kjæresten som fikk noia fordi hun var jomfru syntes jeg egentlig var litt søt 🙂

    Selma

  3. derfor må en få undervisning om dette på skolen. helsesøster er jo der for å hjelpe. siden man er mindreårig i den tida så må en bare pårøve alt sammen ut sjøl. partnere kommer og går i den tida. som å bli slakta åpenbart. før var det bare å være sammen om du så var hundre år og jenta var 13. det var andre tider det.nå er det mest å holde seg til de mellom 16 og 99?.jenter er mere usikre enn gutter. det er reelt. du få jo på at du kan IKKE være med noen som er gammlere enn deg når du er gutt. når du er blitt gammel nok så er det for seint å finne noen. da er det utdanning og tidlig opp. helt til du er ferigutdanna og 25-30 år og oppover.nei her må det fikles litt mere .

  4. da har vi prøvd, kondomen datt ikke av, vi klarte ikke og miste den 🙁 hvordan gjorde du det? noen tips?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *