Inspirasjon

Rekordmange lesere!

Kondomeriets blogg hadde rekordmange lesere etter gårsdagens bloggsak om svelging. Selv om det viste seg at fakta i saken var feil, var leserne så ivrige på å dele saken at Kondomeriets blogg fikk flere lesere enn Norges mest populære blogger Fotballfrue.  Nesten 170 000 leste gårsdagens innlegg, det er en økning på over 4000 prosent for bloggen vår som kun er ett år gammel.

Bilde: Colourbox

 

Kondomeriet var Norges mest leste blogg i går!

 

Beklaget

Vi gikk raskt ut og beklaget at vi, i likhet med CNN og mange fler, ikke hadde undersøkt kilden godt nok. I følge Onlinemagasinet ligger det over 6000 artikler på nett der den falske undersøkelsen er referert til.

 

Bilde: Colourbox

 

Hett tema!

Som vi vet fra tidligere saker er svelging er et hett tema som mange har en mening om. Poenget med gårsdagens sak var å skape debatt rundt tema, og det fikk vi virkelig til. Det er gøy å se at så mange engasjerer seg og kommer med sine meninger rundt tema. Det vi kan slå fast er et sperm absolutt ikke er farlig (forutsatt at mannen er frisk). Vi har også laget en ny sak om hva sperm inneholder og det viser seg at sperm er sunt, men om man vil svelge eller ikke, det får man selv avgjøre.

 

Denne får du med på kjøpet i dag! Kampanjekode: BLOWJOB

 

I dag får du med glidemiddel når du handler

Alle som handler i dag får med glidemiddel på kjøpet når de bruker kampanjekoden BLOWJOB som en gave fra oss i Kondomeriet siden vi gjorde en feil i går. Husk at i dag er siste mulighet til å sikre seg denne månedens partivare som er et vibratorsett i 13 deler. I tillegg har vi fylt vårt nyttårssalg med pirrende varer som garantert liver opp hverdagen din.

 

– 50 % på en rekke varer!! Finn din favoritt!

 

Takk for enorm respons og velkommen til nye lesere!

 

Maria K. Ebbestad

 

0 thoughts on “Rekordmange lesere!”

  1. Jeg syns det var noe muffens med den bloggen.
    Den var veldig positivt rettet for mennenes del.
    Man må gjøre det minst 2 ganger i uken?

    Hehe. Godt dere skjønte det etterhvert da. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *