Inspirasjon

PARTIVARE – Vibratorsett i 13 deler i 299,- Siste mulighet i dag!

 

Et fantastisk sett med leketøy som krydrer hverdagen for ethvert lekent par. Unn dere en orgasme eller flere med diverse sexleketøy.

 

PARTIVARE! Settet Silicone Play er et sett vi selger til en ekstra god pris, med et begrenset antall i lagerbeholdning. Du betaler kun 299,- for dette flotte settet, med tre vibratorer inkludert. Tilbudet gjelder t.o.m tirsdag 10. januar 2012, eller så langt lageret rekker.

For dere begge
Silicone Play inneholder fire penisringer, tre vibratorer, to trekk, en pirrende massasjeolje med deilig smak, samt tilbehør som glid og rensemiddel. Den minste vibratoren er perfekt til et hett forspill. Masser deres erogene soner fra topp til tå! Sett på det lille trekket og bruk den litt i skjedeåpning om du vil.

Den mellomste vibratoren og den største vibratoren er fantastiske til både massasje, utvendig stimuli av klitoris og penis, men også som to glatte dildoer, med eller uten vibrasjon. De glatte overflatene gir for noen jenter en enda deiligere orgasme da de ikke avgir friksjon, men glir behagelig inn og ut uten motstand…

Det store trekket kan brukes utenpå den største vibratoren eller til å træ på penis. De myke nuppene stimulerer skjeden eller klitoris det lille ekstra. Bruk et vannbasert glidemiddel utenpå for at trekket skal gli behagelig.


Penisringer

Fire penisringer følger med, to av disse er enkle og strekkbare ringer som gir et godt hold rundt penis, og gir en kraftigere ereksjon. Den myke tuben settes nederst ved roten for å gi henne det lille ekstra når penis skyves inn og ut. Den siste ringen settes med nuppene ut og tappen opp for å kile rundt skjedeåpningen og mot klitoris under samleie. Bruk en eller flere ringer sammen, varier og finn deres favoritter.


Massasjeolje

En liten tube med deilig massasje som både avgir litt varme og som kan slikkes av kroppen… Tips: prøvd oljen på brystvortene og blås på den.’

 

KJØP PARTIVAREN HER!

 

Siste mulighet i dag!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *