For dere som lurer på hvorfor Kondomeriets mye omtalte blogginnlegg forsvart fra Facebook, er forklaringen at det var Facebook selv som fjernet den.

Facebook trodde dette var juks, men tok feil.

 

Grunnen var rett og slett at den enorme responsen fikk lampene til å lyse på Facebook-kontoret. De trodde saken oppfordret til å dele eller like siden, noe den ikke gjorde. De eneste gangene en Facebookside opplever så stor økning og respons, er nemlig ved ulovlige konkurranser hvor siden oppfordrer til å dele eller like.

 

Uansett er det veldig gøy for oss å se at sosiale medier fungerer uten at man driver med juks, og vi er veldig stolte at vår lille blemme ble en så stor suksess.

 

Saken ligger fortsatt på bloggen for dere som vil lese innlegget som nesten 170 000 andre gjorde i går.

 

Vi er nå klar over at fakta i saken ikke var riktig. Vi har likevel valgt og ikke slette den fordi vi så at debatten om svelging ble et hett tema, og det er flott å se at så mange engasjerer seg.

 

Maria K. Ebbestad

 

0 comments

  1. Ser at innlegget nå er fjernet likevel, kanskje lurt å oppdatere dette innlegget? Og hvis fakta var feil, burde dere kanskje lagt ut et innlegg der dere forklarte hva som var feil, for å kunne ha troverdighet neste gang dere legger ut slike artikler?

    1. Hei hei! Det har du helt rett i og vi lagt også en oppfølgingssak der vi beklaget det som hadde skjedd. Saken kan du lese her: http://blogg.kondomeriet.no/2012/01/09/vi-beklager/?relatedposts_exclude=4664 grunnen til at innlegget er fjernet er at veldig mage aviser bruker vår blogg som kilde, og vi vil ikke at flere skal gå på samme blenme som vi gjorde. Ønsker deg en fin kveld! Mvh Maria K Ebbestad, nettredaktør og presseansvarlig i Kondomeriet.

  2. Ja ja, gidder selvsagt ikke vise denne til kona! Vi har tross alt blitt enige om å gjøre en enda større innstats med daglig forebygging mot kreft, sikkert mye placebo i dette uansett.. hehe 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *