Inspirasjon Konkurranser

From all of us, to all of you!

 

Delta i Kondomeriets pirrende julekaldender! Hver dag finner du et nytt spørsmål og et produkt til spesialpris.

 

Spørsmålene
Et nytt spørsmål med tre svaralternativer finner du i hver luke, vær med i vår konkurranse ved å sende inn ditt svar, alder og e-postadresse og du kan vinne fine produkter fra nettbutikken. Vi trekker 25 vinnere hver uke, disse blir kontaktet per e-post i tillegg til at vi publiserer vinnerne med fornavn og stedsnavn.

Alle svarene finnes publisert i vår nettbutikk, i tillegg til at flere av svarene også har vært publisert på vår blogg og Facebookside.

 

 

Premiene
Det er premier for over 30.000,- og en hovedpremie som blir trukket ut blant dem som har svart rett på minimum 15 av spørsmålene i løpet av hele julekalenderen. Hovedpremien er en sexhuske til en verdi av 1490,-.

 

 

Dagens tilbud
Hver dag får du tilgang til dagens kalendertilbud hvor vi presenterer et produkt som du kan kjøpe til en ekstra god pris (50 % avslag). Følg med hver dag for å se hva slags tilbud vi gir.

(Om du ønsker å benytte deg av flere tilbud må du legge inn flere bestillinger, vi kan dessverre ikke utsette utsendendelsene ved å slå sammen flere bestillinger).

Delta i Kondomeriets pirrende julekalender her. Lykke til!

julekalender

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *