Inspirasjon

Trekant på besøk på Kondomeriet!

Den populære NRK-serien Trekant skaper mye overskrifter om dagen. Vi i Kondomeriet er stor fan av serien som lærer unge om seksualitet på en annerledes måte. Kondomeriet er også med i flere av episodene og vi har blitt god kjent med programleder-trioen, Even, Benjamin og Johanna.

 

I dag var Benjamin og Even på besøk hos Kondomeriet i Trondheim i forbindelse med en redaksjonell sak i Adresseavisen om eksponering. Guttene var utrolig hyggelige og vi storkose oss med besøket som så ut til å trives godt på Kondomeriet.

 

Her ser du bildene fra dagens visitt:

Even og Benjamin er to herlige gutter!

 

Storkoste seg på Kondomeriet!

 

Kondomer!!

 

Lekkert, Even!

 

Hege og Viviann på Kondomeriet i Tronheim syns det var utrolig hyggelig med besøk av guttene fra Trekant!

 

Maria K. Ebbestad

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *