Spennende og naturtro vagina for deg som liker en eksotisk farge. Denne skjønnheten har latt seg avstøpe for å gi deg en tilfredsstillende natt…

 

Junk in tha trunk heter denne vaginaen fra Pipedream Extreme serien. Materialet er laget i Cyberskin som har fleksibilitet som overgår lateks og vanlige gummimaterialer. Cyberskin føles mykt som ekte hud og med litt vannbasert glidemiddel vil den kunne etterligne «the real deal» til det maksimale.
Bakfra…
Deilige vibrasjoner
Vaginaen har flotte former på oversiden og er støpt til en hendig størrelse, som både kan ligges på og holdes i hånden. Den flate undersiden vil ligge godt på senga, nattbordet, kommoden eller hvor du måtte ønske. En vibrator følger med i pakken. Før den vibrerende kulen inn i hullet på undersiden og still kontrollen inn på ønsket hastighet for mer pirrende stimulanse av penishodet.
Liggende…
Et lite glidemiddel, et rensemiddel og et pudder følger med i pakken for at du skal få mer glede av ditt nye leketøy.
Med glidemiddel og vibrasjon!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *