Vi i Kondomeriet tilbyr en ny tjeneste på nettsidene våre, Spør Sexologen. Vår sexolog Grete vil kunne svare på spørsmål du måtte ha om sex og samliv.

 

Kunnskap og service er viktig for oss og derfor vil vi nå utvide vår service for kunden med å tilby ekspertise fra en sexolog, i tillegg til resten av våre servicetjenester. Vår nye sexolog jobber daglig med klienter gjennom flere kanaler, og gleder seg til å jobbe med Kondomeriets kunder.

 

Sexolog med kvalitetsstempel
Vi ønsker til en hver tid å kunne være tilgjengelige for våre kunder og levere kvalitet både i det vi sier og gjør. Vi er derfor stolte av å ha en sexolog som er NACS-godkjent (Spesialist sexologisk rådgiving) noe som er et meget godt kvalitetsstempel.

 

Hvordan kontakte sexologen
Send en en post med ditt spørsmål til sexolog@kondomeriet.no. Vår sexolog eller produktekspert Beate vil svare på din henvendelse basert på hvilke områder av ekspertisen ditt spørsmålet berører. Sexolog svarer fortløpende, men på grunn av stor pågang i perioder kan det ta opptil en uke.

 

Om du vil stille et direkte spørsmål til vår produktekspert og butikksjef på nett, kan du sende en e-post til beate@kondomeriet.no.

Bilde: Colourbox

 

0 comments

  1. Har dere lyst å ta opp temaet kyssing ? Hva gjør man ikke og hva kan man gjøre for å bli enda bedre osv? Det første møtet, kysset og hva skal en huske på ?

    1. Hei hei! Vi er veldig glad for tilbakemelding på det vi gjør, og at du kommer med ønsker om hva vi skal skrive om er topp. Kyssing er absolutt et tema vi skal ta tak i 🙂

  2. Tusen takk for en likandes fin artikkel om kyssing, og kan dere også ta opp hvordan man skal få til en overgang mellom å gå fra munnen og bevege seg nedover… og korleis ein for eksempel nydelig kyssing av kjønns leppan til kvinnen kan gjennomførest? Det kan jo skje at kyssinga blir meir enn berre øvre del 😉 Skal guttan ha skarpe negler og korleis gjer ein denne flotte og saftig blow jobben til noke fantastisk for mannen ! Det er temaer som også kunne vert snakka om 🙂

  3. one night stands , skriv om det please Fordeler / ulemper og risiko samt viktigheten av beskyttet sex ! Og ansvaret begge har når det skjer 🙂 Tusen takk <3 Ikke kjekt å kaste heile samlingen sin av vibratorer bl.a etter dette skjedde .. han sa jo han var clean..- grrrr… KONDOM MÅ ALLTID BENYTTES UANSETT: IKKE STOL PÅ HVA DEN ANDRE SIER.
    En blir også lett "offer" når alkohol er inntatt og dømmekrafter er dårlig og man lett kan bli litt naiv da… Det er jo ikke farlig.. men JO; det ER farlig med ubeskyttet sex. Hiv antallet har også steget kraftig i det siste i enkelte mijøer også.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *