Inspirasjon

Wanna go for a iRide?

Vi får stadig inn nye produkttester, og i det siste har vi fått inn to med toppscore for høsten iRide. Her er en av testernes vurderinger.

 

Dette er et leketøy i ordets rette forstand.

Da jeg pakket ut denne fyltes jeg med noe undring; var denne saken i plast mer å regne som et torturredskap? Men mer feil kunne jeg ikke tatt. Her snakker vi gynge; både med dildo og klitorisvibrator – og den fungerer. Jeg liker at designen ikke er naturtro.

 

Jeg liker den skrikende fargen – og ikke minst liker jeg kraftige stimulien jeg får både innvendig og utvendig! Uten tvil et produkt som er laget av noen som både kjenner kvinners anatomi – men som også har et stort glimt i øyet!

 

Vil du vurdere iRide selv, så kan du lese mer om den og kjøpe den her!

iRide er et spennende produkt!

 

Maria K. Ebbestad

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *