Inspirasjon

Verdens beste g-punktsvibrator

G-ki stilles enkelt etter den passformen du selv ønsker!

 

Verdens beste g-punktsvibrator, eller dildo? Bedøm selv! Je Joue G-Ki er utviklet for å passe 90 % av alle kvinner og er en unik vibrator.

 

Kommer i lekker gaveeske!

 

Stillegående og bøybar
Når man trodde at man hadde funnet en unik form og fasong som fungerer for alle, kommer nå endelig et fleksibelt leketøy med unikt design som tar hensyn til kroppsfasongen til over 90 % av kvinner i hele verden! Ja, du leste helt rett.

 

Alle kvinner har et g-punk, det som varierer er hvordan kvinner liker å stimulere sitt g-punkt, og hvordan de opplever stimulansen, mener eksperten Tristan Taormino. Vibratoren G-Ki er laget slik at man kan bøye den i den fasongen man ønsker, for å få best mulig trykk og stimuli av det berømte g-punktet.

 

G-ki kommer i flere lekre farger!

 

God vibrasjon
To vibratorer stimulerer deg til en himmelsk orgasme, en utenpå mot klitoris og en innvendig mot g-punktet. Klitorisvibratoren vibrerer i et større område i skaftet sånn at den treffer riktig for svært mange kvinner. Bestem hastigheten på vibrasjonene og pulseringene ved hjelp av kun to knapper, sånn at G-ki gir deg best mulig stimuli. Eller la vibratoren være avslått og bruk den som en dildo istedenfor!

 

Formes etter ditt ønske!

 

G-punktsvibrator
G-Ki g-punktsvibrator er laget med tanke på kvalitet for pengene. Den er oppladbar for mange timer med moro og laget i ren silikon for en komfortabel ytterside som er enkel å rengjøre. Vibratoren er også vanntett i dusjen.

 

G-ki er oppladbar!

 

KJØP G-KI HER!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *