Vi får stadig spørsmål om hvordan man bruker en penisring. Her har du svaret!
En penisring kan både være til glede for han og for henne, med og uten vibrator, være ereksjonsfremmende og til og med stimulere testiklene.

110971_1_penisring

 

Penisring
Settes nederst ved roten av penis slik at eventuelle nupper og vibrasjoner treffer klitoris for henne. Penisringen kan også settes motsatt vei og på den måten gi han vibrasjoner, eller kiling, mot testiklene. En annen måte er å sette ringen rundt pungen med vibratoren inntil testiklene eller mot perineum (“skrukken”).

 

Ereksjonsring
Enkelte penisringer er av den enkle sorten som ikke gir henne noe form for stimuli. En ereksjonsring kan være laget av lateks, silikon eller til og med metall. Enkelte er fleksible som en gummistrikk, noen til å strammes inn og andre er mindre fleksible eller ikke fleksible i det hele tatt.

 

En ereksjonsring plasseres nederst ved roten av penis for å holde blodet ute i svamplegemet i en liten periode. Blodgjennomstrømningen vil ikke stoppes, men reduseres slik at ereksjonen blir fyldigere og hardere, og kan også vare lengre. Enkelte menn opplever at penis blir mer følsom, og andre at de kan holde noe lengre før en eventuell utløsning.

 

Andre måter å sette en enkel ring på er å sette en rundt testiklene, eller rundt både penis og testiklene, altså helt innerst.

 

Et par tips og råd

  • Sett ringen på når ereksjonen er et faktum, hvis den settes på før kan det være vanskelig å få nok blod ut i penis.
  • Dersom man ønsker mer hjelp til ereksjon kan man bruke en ereksjonspunpe, også kalt penispumpe, først og så sette på penisringen med en gang man trekker penis ut av pumpen. Eller man kan bruke en naturlig ereksjonskrem som øker blodtilstrømningen før ringen settes på. Promax er et av disse midlene, men også naturproduktet Potent Forte kan brukes.
  • Penisingen bør ikke sitte på i mer enn 30 minutter sammenhengende. Et samleie varer i gjennomsnittlig 5 minutter så da har man rikelig med tid til selve samleiet.
  • Ringen bør tas av om man føler ubehag.
  • Dersom man går på hjertemedisiner, medikamenter for å fortynne eller fortykke blodet bør man vise forsiktighet, og eventuelt konsultere med lege, før man bruker en penisring.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *