Inspirasjon

Nyhet – Climax bunny vibrator 249,-!

Er du på jakt etter rabbiten på rabbitvibratoren, den perfekte klitorisvibratoren? Da har du funnet den!

 

Climax bunny er et lite vibrerende egg med en kaninformet ende som kommer godt til der du liker det aller best. De to ørene vibrerer hissig og styres lett i hastigheten med kontrollen. Vibratoren har 10 programmer med både vanlige og spennende, rytmiske vibrasjoner.

 

Bytt mellom å bruke ørene og å legge hele egget inntil dine, eller partnerens, erogene soner. Prøv også med et vannbasert glidemiddel og kjenn hvor lett den glir over brystvorter, testikler, pungen eller “skrukken”!


Kjøp Climax Bunny vibrator her!

Climax Bunny vibrator! 249,-

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *