Inspirasjon

5 gleder i én pakke til 249,-!

Supersettet for alle lekne par! Settet består av to brystvortevibratorer, en fingervibrator, en vibratorring og en penishylse.

 

5 gleder i én pakke!
Vibratorene til brystvortene består av to flate gummisirkler med plass til brystvortene, og to små vibratorer festet utenpå. Fingervibratoren settes på fingeren som en ring og har en vibrator på toppen, slik at man kan stimulere klitoris, brystvorter, anusåpning, penis, pungen etc.

 

Den vibrerende penisringen gir han en hardere ereksjon ved å holde blodet ute i penis. En liten del på undersiden kan også festes rundt testiklene for en mer sensuell stimulering, og en vibrator sitter festet på toppen. Vibratoren treffer klitoris under samleiet, men kan også snus rundt så den treffer testiklene hans.

 

En fleksibel penishylse med deilige nupper stimulerer henne ekstra under samleiet. Sett hylsen på fingeren, en vibrator eller på penis for å øke blodtilførselen i skjeden når nuppene strykes langs kjønnsleppene. Dette vil gjøre henne mer følsom og mer klar for en deilig orgasme.

 

Kjøp Climax settet for han og henne her!

For lekne par!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *