Inspirasjon Konkurranser

Verdens prevensjonsdag!

Mandag 26. september markeres Verdens prevensjonsdag i flere enn 70 land. Dette er en global temadag om prevensjon og seksuell helse. Målet med markeringen er å øke kunnskapsnivået og bidra til å redusere uønsket graviditet og kjønnssykdommer.

Kondomeriet markerer

Kondomeriet markerer selvsagt også denne dagen og har hele uken fokus på prevensjon, hvordan man velger det rette prevensjonsmiddelet og hvem som har ansvaret for å skaffe prevensjon. I tillegg arrangeres det en stor kondom-konkurranse mandag 26. september.

Motto for Verdens prevensjonsdag i år er ”Live Your Life. Know your rights. Learn about contraception”.

 

Se Kondomeriets utvalg av kondomer her!

Maria K. Ebbestad

Bilde: Colourbox

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *