Lover og regler knyttet til sex varierer rundt om i verden. Mens enkelte stater i USA holder misjonærstilling som eneste lovlige form for sex, kan du i andre land ha sex med dyr. Her har du utdrag fra noen sex-lover.

 

I Indonesia er det ulovelig å onanere. Blir du funnet skyldig, kan det straffes med halshugging.

 

Spania har den laveste seksuelle lavalderen i Europa, nemlig 12 år, mens Irland har den høyeste. Der må du vente med sex til du er 17 år.

 

I Libanon kan du ha sex med et dyr, så fremt det er et hunndyr. Har man derimot sex med et hanndyr, kan dette straffes med døden.

 

Hele 15 stater i USA har forbud mot oralsex og analsex.

 

I Connorsville i USA er det en lov som sier at det er ulovlig for en mann å bruke skytevåpen i det samleiepartneren får orgasme.

 

I Arizona i USA kan sex før ekteskap straffes med opptil 3 års fengsel.

 

I Thailand er det forbudt å gå ut av huset uten truse.

 

Frem til 1987 var det forbud mot analsex i Storbritannia. En britisk mann kunne risikere livstid i fengsel for å praktisere analsex med sin kone.

 

I California i USA er utroskap ulovelig og kan straffes med bøter eller inntil ett års fengsel.

 

I Singapore ble det i 1997 fastslått ved dom at oralsex er en forbrytelse dersom det ikke etterfølges av vaginalt samleie.

Bilde: Colourbox

 

6 comments

  1. mange av de lover praktiseres ikke, for ellers ville alle de hollywood skuespiller og sånt som er utro jo ha hatt fengelses tid. som Arnold Scharzenegger, Jesse jamse som var utro mot sandra bullock, og mange flere. så det er ikke alle lover som gjør mer enn å bare stå, de blir ikke brukt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *