I morgen er det verdenspremiere på Kondomeriet og her får du presentert det siste produkter fra Lelo som er en duovibrator som pirrer deilig under samleie.

 

Tiani duovibrator

To vibratorer betyr dobbelt så moro! Duovibratoren kan brukes under samleie og gi begge deilige vibrasjoner.

Den unike U-formen er fleksibel i “bøyen” og gir en passform som passer de aller fleste. En motor sikrer pirrende vibrasjoner mot klitoris, den andre motoren ligger innvendig i skjeden og vibrerer mot g-punktet.

Materialet er glatt som silke og med litt glidemiddel vil han gli lett inn ved siden av vibratoren, som igjen gir et lite press mot g-punktet. Hastighetene styrer dere lett ved hjelp av knappene på fjernkontrollen, eller ved å sette på SenseMotion.

Teknologien som revolusjonerer leketøysindustrien! Langsomme bevegelser på fjernkontrollen gir lette vibrasjoner i vibratoren, mer intense bevegelser gir mer styrke! Tiani er dusjsikker, for mer moro uansett hvilket rom dere befinner dere i.

 

Alle disse nyhetene legges ut for salg i nettbutikken i morgen, så det er bare å glede seg!

Tiani duovibrator med to motorer!

Maria K. Ebbestad

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *