Vi fortsetter å vise deg nyhetene til torsdagen verdenspremieren på Lelo sine designprodukter. I dag er det tid for mer info om den vibrerende penisringen Oden.

 

Oden vibrerende ring

Dette er en penisring som vil vibrere deilig for både han og henne, og gi han en hardere ereksjon som varer noe lengre. Oden penisring er fjerstyrt helt uten ledninger og bitte små batterier. Den lille krøllen i enden er åpen i den ene enden og gjør den fleksibel, samt enkel å sette på penis. Ringen bør settes nederst ved roten enten med den vibrerende delen opp slik at den treffer klitoris, eller ned så den stimulerer testiklene.

 

Wiii
Med SenseMotion får man dobbel moro for pengene. Ved hjelp av fjernkontrollen kan man styre vibrasjonene i vanlige programmer og pulseringer med knapper, eller ved å bevege på kontrollen. Nesten som når man spiller Nintendo Wiii! Jo mer bevegelse du gir fjernkontrollen, jo mer vibrerer selve penisringen.

 

Materialet på Oden er silkeglatt utenpå men likevel ikke for myk. Nyt gjerne penisringen i dusjen, alene eller sammen med noen du har lyst på…

 

I morgen kommer det ut info om den siste nyheten som er en duovibrator, som kan brukes under samleie. Vi håper denne infoen hjelper deg til å velge din favoritt før verdenspremieren på torsdag!

Oden penisring med SenseMotion og vibrasjon!

Maria K. Ebbestad

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *