Inspirasjon

Overrask din partner i dag!

Gi din partner en deilig start på uken og overrask med pirrende lek i kveld. Sett bind foran øynene, knyt hendene på ryggen og vis vei til soverommet. La din partner ligge bundet på ryggen, og uten å kunne se, mens du gjør akkurat det du vil for å tilfredsstille.

 

Denne pirrende leken passer både for han og henne og fremhever følsomheten for det fysiske siden dere stenger av en sans. Siden din kjære ikke ser noe kan man ikke forutse hva som skal skje, og det blir en konstant spenningsfølelse som vil oppleves meget opphissende.

 

Kondomeriet har mange forskjellige produkter til bindelek. Alt fra de veldig søte, til de litt frekkere. Se utvalget her!

Bilde: Colurbox

Maria K. Ebbestad

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *