Inspirasjon

Pinlige situasjoner

De fleste har opplevd pinlige situasjoner i forholdet sitt, og hvordan man oppfører seg etterpå er avgjørende for hvordan ting går videre.

 

Kunsten er å komme seg gjennom situasjonen med æren i behold. Her er noen av de situasjonene der du skulle ønske du kunne forsvinne gjennom gulvet.

 

I kampens hete sier du feil navn

Om det hjelper på situasjonen at du roper en kjendis sitt navn og ikke ekskjærestens, er usikkert. Men du bør legge inn en god del smisking for å komme deg ut av denne. Er du heldig, har partneren din gjort samme tabben tidligere i livet, og vet at det ikke ligger så mye mer enn forsnakkelse bak tabben. Er partneren din imidlertid fra før litt usikker på om du egentlig er over ekskjæresten din, er du i trøbbel. Du bør uansett forsøke å overbevise partneren  om at dette ikke betyr noe for deg.

 

Du oppdager at du har en kjønnssykdom, eller partneren din forteller deg om sin

Uansett om du frykter at du blir dumpet, må du si ifra. Sier du ingenting må du huske at du kan ende med å ha en steril ekskjæreste eller kjæreste på samvittigheten. Er det du som får denne beskjeden, kan det være lurt å ha i bakhodet at dette ikke er lett å fortelle til andre. Derfor skader det ikke om du oppfører deg slik du hadde satt pris på at andre ville reagert ovenfor deg, hvis du var den som kom med de dårlige nyhetene.

 

Han mister ereksjonen

Ikke særlig stas for noen av dere, men det kan hende alle menn. Med mindre dette er noe som hender ofte, kan dere ta det helt med ro. Og for all del – ikke gjør noe stort nummer ut av det, han er absolutt klar over hva som skjer. Så starter du en dyp samtale om hvorfor det skjedde, gjør du ikke saken bedre. Årsaken kan være så enkel som at han plutselig fikk en usexy tanke inn i hodet som han ikke kunne kontrollere, og det går mest sannsynlig over om en liten stund.

Bilde: Colourbox

Kilde: lifescript.com.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *