Inspirasjon

Slik får du selvtillit i sengen!

Er du en av de som oser sex og er rå på å flørte, men når alt kommer til alt er du ganske sjenert og tilbakeholden i sengen? Vel, du kan faktisk gjøre noe med det.

 

Derfor blir du sjenert, frøken!

Usikkerhet på egen kropp og stress med å få orgasme gjør at mange kvinner blir sjenert så fort de havner under dyna. Spesielt kleint blir det ofte første gang man har sex med en ny mann. Det viktigste er da å snu fokuset og gjøre det du har lyst til.

 

Glem tanken om å være god nok, og gjør det du vil fordi det kjennes deilig. Dette gjelder enten det er første gang og du er stresset, eller om du er redd for å gjøre feil under en blowjob. Når det gjelder om lyste skal være av eller på kan du tenne telys eller gi han bind foran øyne. Dette gjør det ekstra pirrende for han, og lettere for deg spesielt om du skal sitter øverst.

Bilde: Colourbox

 

Sjenerte menn

Menn har rykte på seg å være brautende og voldsomme og ikke akkurat sjenerte når det kommer til sex. Men selv om de kanskje uredd og frempå når de er i større grupper, finnes det faktisk mange menn og gutter som er ganske ubekvemme når de ligger naken ved siden av de motsatte kjønn.

 

Det viktigste du som kvinne gjør i en slik situasjon er å hjelpe han med å komme videre ved å ta styringen. Uten å gi kritikk bør du fortelle hva du vil ha mer av i stede for å fortelle hva han gjør feil. Husk at både kvinner og menn elsker komplementer og ingenting er vel herligere enn å høre hvor deilig man er. Ha gjerne lyset av om det føles tryggere i begynnelsen, gå sakte frem og bruk tiden til å tenne hverandre uten å haste mot selve samleie.

 

Alt i alt er det viktig å føle seg trygg på partneren for å øke selvtilliten i sengen. Da slipper du hemningene og den gode sexen kommer av seg selv.

 

Husk at erotisk massasje bringer dere nærmere hverandre og skaper en sensuell stemning. La deg inspirere av denne filmen; Erotisk massasje!

 

Maria K. Ebbestad

Bilde: Colourbox

Kilde:Woman

4 thoughts on “Slik får du selvtillit i sengen!”

 1. Jeg hadde kjempedårlig selvtillit i senga, inntil den dagen jeg fikk høre at jeg gav fantastiske blowjobs xD
  Det beste med sex er å få vite at man er flink til noe. Oppmuntringen til å fortsette med noe som er godt og som en er flink til.
  Menn: Beste dere gjør om dere har ei sjenert dame i senga; fortell henne hva du liker, at du liker det hun gjør og om dere vil hun skal gjøre noe litt annerledes så si det på en oppmuntrende måte.
  Så sett i gang nå! Lykke til 😉

 2. Hei, Jeg er en dame på 30 år som sliter med smerter under samleie… Jeg tror det er støtsmerter. Har vært hos gynokolog flere ganger og spurt om d er noe galt med meg men de sier at alt er helt iorden. Jeg har hatt det problemet med nesten alle sex partnerne mine og har prøvd alle mulige stillinger.. Finnes det noe man kan ha rundt penis så den ikke kommer så langt inn? Som ikke blir ubehagelig for hverken meg eller partneren min? Så såklart har jeg lite sex lyst pga dette.. :p

  1. Hei hei!
   Dett er et kjent problem hos kvinner. Vi har dessverre ikke noe produkt som forhindrer mannen å komme langt inn. Jeg vil anbefale deg og be gynekologen henvise deg videre til en spesialist slik at du får en mer utfyllende utredning. 🙂

  2. I mellomtiden kan du også prøve å holde rundt penis med 2-3-4 fingre under samleie. Det kan være ganske vanskelig, men det hjelper. Ut ifra andre jeg kjenner som har brukt dette knepet, så hadde ikke fyren noe imot det heller =)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *