Inspirasjon

Er du tørr som Sahara?

Tørrhet i skjeden kan være et problem for mange. Det er ulike årsaker til dette, blant annet amming, menssyklus, stress eller alder.

 

Det er ingen grunn til å fortvile, gå heller til innkjøp av glidemiddel som du plasserer beleilig på soverommet, på badet eller i vesken – hvis du har planer om et overraskelsesnummer. Glidemiddel er ment som et supplement til kvinnens naturlige fuktighet, fordi hvorvidt en blir våt eller ei ikke nødvendigvis henger sammen med lyst, men med andre kroppslige eller psykiske faktorer.

 

Ved å bruke en klatt glidekrem, øker sjansene for en tilfredsstillende seksuell opplevelse for dere begge. Det han gjør med deg føles bedre, og så slipper du å føle deg for lite opphisset eller usexy for ham. Glidekrem er også smart hvis dere skal ta en kjapp en og ikke har tid til langt forspill.

 

Ved bruk av sexleketøy bør man alltid bruke glidemiddel for å unngå irritasjon av slimhinnene og for å gjøre opplevelsen enda bedre. Det samme gjelder all form for anal stimuli, enten det er med leketøy eller partner. Glidemiddel er også ideelt å bruke ved intimmassasje.

 

Det finnes i mange ulike varianter, noen med smak, noen som forsterker orgasmen, noen for sensitive og en variant som virker varmende. Finn den som passer for dere, og nyt følelsen.

 

FINN FIN FAVORITT HER!

Bilde: Colourbox

Kilde: Kondomeriet.no og Tracey Cox.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *