Inspirasjon Konkurranser

Dine favoritter hos Kondomeriet

 

Etter konkurransen forrige uke har det kommet inn en rekke gode tips om folks favorittprodukter hos Kondomeriet. Derfor vil vi veldig gjerne dele noen av svarene med alle lesere slik at du kanskje får et tips til neste gang du skal handle.

Her er noen av favorittene:

 

«Mitt favoritt produkt må være Fun Factorys, Yooo vibrator. Den står støtt til forventningene.»

 

«Har kjøpt mange produkter hos dere, men DINKY DIGGER! WOW! Den tar kaka. Makan til drivkraft og fantastisk søt utforming av et produkt har jeg ikke vært borti. Sikkert overtalt 5-6 venninner til å kjøpe den i sommer. TAKK for flotte produkter!  Den ser utrolig flott ut, finnes i flere farger, har kul lademåte, lang levetid og kan virkelig jobben sin! Den muldvarpen trenger ikke grave langt og lenge før jeg blir fornøyd!»

 

«WeVibe II! Artig med et leketøy som både kjæresten og jeg har masse glede av sammen.»

 

We-vibe II


«Min favoritt hos kondomeriet er Lelo Mia. Den har gitt meg den heftigste orgasmen noen sinne, og den er utrolig søt! Og tro meg, det var ikke lett å velge én favoritt hos dere! Elsker butikkene deres og har en del produkter.»

 

«Vanskelig å finne ett produkt som er favoritt for dere har jo så utrolig stort utvalg for alle typer lyster. Men skal jeg velge et produkt som er favoritt må det bli Wet varmende jordbærglid, fordi den smaker godt, gir sexlivet et ekstra piff med sin varmende effekt, og har hjulpet meg veldig med å få et bedre sexliv til en rimelig pris.»

 

«Vårt favorittprodukt er Exciter penisring. Den gir perfekt effekt for han, og fantastisk nytelse for henne. Takk for fin butikk og nettsted.»

 

«Mitt favorittprodukt er uten tvil Potent Forte! Potent forte er et genialt produkt for oss som vil holde lengre ut, samtidig som penisen holder seg knallhard og god i flere timer og dager uten problemer.
For min del, har Potent Forte bidratt til deiligere sex, for begge parter. Det er et produkt jeg har anbefalt videre til både kjente og ukjente som vil oppleve noe nytt i sengen. Potent forte er i alle fall det perfekte produkt for en spennende og vellykket helg, og er et produkt jeg vil fortsette å kjøpe framover!»


Potent Forte

1 thought on “Dine favoritter hos Kondomeriet”

  1. Men heihei, Eclipse rabbitvibrator må også nevnes!, Favoritten min, uten tvil. Den er så fantastisk at jeg ikke har ord..! Det er nesten sånn at jeg blir lei meg for at ikke ALLE har testa denne ut. Denne vibratoren har perlerader som både beveger seg *opp og ned* og *rundt og rundt* samtidig som rabbit’en gjør jobben sin, massevis av ulike «rytmer» og styrker på vibratoren, den svikter fa*n meg aldri. Jeg elsker den.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *