Vi deler ut dagspass til Sexhibition. Fem heldige vinnere får komme på sexmessen som arrangeres på Rockefeller i Oslo fra 24-28 august 2011. Du kan selv velge hvilken dag du vil at dagspasset skal gjelde for.

 

Alt du trenger å gjøre er å fortelle hva som er favoritt produktet ditt hos Kondomeriet, og hvorfor!

 

Send svar, alder og adresse til konkurranse@kondomeriet.no

 

Lykke til!

 

Maria K. Ebbestad

Bilde: Colourbox

 

0 comments

 1. Lidenskap massasjeolje er mitt favoritt produkt… For ingen «kosestund» er bedre enn de som begynner med en deilig og lang masasje 😉

 2. Vi kjøpte et sett med tre dildoer, hos dere. Vi har et mye bedre sex liv, å vi elsker det.
  Dette har opnet våres øyne for hva vi liker, å at vi sier mye tidligere fra om hvordan og hva vi skal gjøre.
  Vi er blitt sikrer, opnere ovenfor hverandre når det gjelder sex, men dette har også virket inn på det hverdagen våres, viser mye mere og gir mye mere kjærlighet til hverandre, så tusen takk
  Vi skal kjøpe mere, å er ofte inne å ser etter noe mere vi skal ha.

 3. Hei!
  Vanskelig å finne ett produkt som er favoritt for dere har jo så utrolig stort utvalg for alle typer lyster.
  Så d må nok bli deres vide utvalg som blir min favoritt

 4. Jeg må si at jeg elsker Rabbit-dildoen! Den har en veldig pirrende effekt når den brukes. Trofast, alltid ved din side! Med eller uten partner!
  men jeg må innrømme at den er best å bruke når partneren er med i game’t!
  Jeg har en hvit Rabbit med «diamater» på, falt for den med en gang jeg så den!
  Diamanter er jentenes beste venn!

 5. Min sorte og elegante Rabbit vibrator må være min absolutte favoritt.. Den har blitt min faste følgesvenn. Etter å ha prøvd mange forskjellige falt jeg pladask for denne sorte perlen. Aldri har jeg kjent en så deilig orgasme.

 6. En prostata massasje stav for oss gutta er tingen, vi har jo g-punktet i rumpa så da er ikke dette produktet så dumt. Når jenta da bruker et vibrerende egg i tillegg kan begge få uante nytelser. Så det er hva jeg anbefaler, da har man leke for han og henne som kan brukes mens man har samleie 🙂

 7. En av betjeningen på kondomeriet på Ski Storsenter, jeg vet ikke navnet, men en forholdsvis stor dame som er veldig engasjert og nesten overfaller lundene med å vise nyheter som er kommet inn – Herlig dame;-)))) Hun får alle til å føle seg vel og er opptatt av at kundene skal finne akkurat det de vil ha;-))

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *