Inspirasjon

Gratulerer med orgasmedagen!

Den internasjonale orgasmedagen feires i dag 8. august og er til for å feire energi, ekstase, begjær, behag, fornøyelse, glede, lyst, nytelse, vellyst og tilfredsstillelse…

 

Se Kondomeriets orgasmefavoritter!

 

Orgasmedagen brer seg over hele verden og meningen med dagen er at alle burde gå sammen og feire orgasmen. Alene, i parforhold, eller i grupper, uavhengig av om du er heterofil, biseksuell eller homofil.

 

Uansett hvordan så bør man fokusere på feiringen av den positive energien man får av en orgasme. Den eksplosive gleden og tilfredsstillelsen er egentlig en selvfølge å feire.

Feiring av orgasmedagen burde være like stor som enhver annen feiring. Med like mye begeistring og med enda mer forventning enn om man venter på julenissen. Og kanskje med en rød dag på kalenderen slik at alle får fri fra jobben og har tid til å dyrke seg selv og/eller partneren?

 

Orgasmedagen er en merkedag som må huskes, så noter det i almanakken så du husker det til neste år også. (Mange menn glemmer Valentines Day, men Orgasmedagen burde da være noe de fleste gutter husker på?)

Bilde: Colourbox

 

Hvordan bør den feires?
Folk kan gi hverandre gaver, akkurat slik vi gjør til jul. Gi en morgengave til den du er glad i, gi henne et flunkende nytt erotisk leketøy eller overrask henne med sex på kjøkkenbordet.

Man kan kle seg ut, dresse seg opp i uniformer for eksempel og spille rollespill. (Sykepleier, hushjelp, brannmann eller lignende.) Bruk fantasien!

Man kan feire kjærlighet og lyst slik man gjør på Valentines, eller invitere venner på en storslagen erotisk middag. Feiringen av Den Internasjonale Orgasmedagen står egentlig ganske åpen.


Bilde: Colourbox


Hvem og hvorfor?
Den Internasjonale Orgasmedagen, dagen som hyller sex, er skapt og promotert av den biseksuelle sexaktivisten Alex Hirka. At feiringen ble lagt til den 8. august hvert år, kommer av at det ikke er noen spesielle merkedager fra før rundt den tiden på sommeren. I tillegg ville Alex gi partneren sin Laurie en bursdags presang. Så han valgte 8. august, Lauries bursdag.
Sex er et tema som sjelden blir tatt opp i sosiale sammenhenger. Det er jo egentlig merkelig, med tanke på hvor viktig sex er i et forhold, og ikke minst fordi man er avhengig av sex for å føre mennesket videre.

Dette enestående eksperimentet som sex er, blir ofte redusert til noe folk ikke vil snakke om. Alex Hirka håper at Den Internasjonale Orgasmedagen kan føre til at folk blir mer åpne i forhold til sin egen seksualitet, unge som gamle.

Og helt til slutt så må det nevnes at Kondomeriet har orgasmegaranti på alle vibrerende sexleker…

 

Se Kondomeriets orgasmefavoritter!

Bilde: Colourbox

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *