I hverdagen går det ofte litt fort for seg og man løper ut døra uten å rekke å fikse seg særlig mye. I dag derimot er det lørdag noe som betyr fridag for mange. Benytt derfor av dette ved å gi utseende det lille ekstra i dag. Kanskje du skal på fest å treffe en du har et godt øye til, eller rett og slett skal ha hjemmedate med kjæresten, uansett er det alltid moro å pynte seg litt ekstra.

Undertøy bra Baci får du kjøpt hos Kondomeriet. Dette koster 149,-

Kveldens forberedelser

Ta deg en lang dusj der du friserer og stusser der det trengs. Smør deg inn med en deilig bodylotion og finn frem lekkert undertøy. Ta på deg komfortable klær som du føler deg sexy i, men som ikke er vulgære. Smink deg med myke farger for å skape en vakker harmoni i ansiktet, men fremhev øynene for et forførerisk blikk. Prøv derfor å sette på øyenvipper for å få ekstra forførende øyne.

 

Lekkert undertøy og sexy øyenvipper får du kjøpt i alle Kondomeriets butikker og på nettbutikken.

 

Nyt kvelden!

 

Baci øyenvipper – 49,- hos Kondomeriet.

 

Maria K. Ebbestad

0 comments

  1. Kan dere vær så snill å begynne å selge større kondomer?
    Jeg har prøvd alle størrelsene hos dere, og alle er for små. Jeg har skrevet om dette før også. Jeg fikk til svar at Trojan XL (eneste store nok) ikke kan selges i Norge pga noe lisensgreier. Men denne er perfekt:

    http://www.mysize-condoms.com/index-4.html
    Kan ikke dere bli norsk distributør av den?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *