Inspirasjon

Sniktitt på helgens PARTIVARE!

Her ligger de klare til å pakkes og sendes til deg!

Da er det tid for ny partivare denne helgen! Søndag legges vibratorsettet Blue Circuit ut for salg. Settet består av en vibrerende dildo og et vibrerende egg til kun 99,- kroner!

 

Settet består av en klassisk vibrator, også kalt massasjestav, med kraftig vibrasjon. Vibratoren har trinnløs justering i enden og lett å bruke både utvendig og innvendig. Denne type vibrator er laget i hardplast slik at det ikke oppstår friksjon når den brukes. Noen foretrekker den uten glidemiddel, mens andre liker det ekstra glatt og pirrende med litt glidemiddel. Et varmende glidemiddel vil gi deg en annerledes og deilig følelse.

PARTIVARE – Blue Circuit vibratorsett!

 

I tillegg følger det med et vibrerende vibratoregg. Egget består av en motor og et batterihus, noe som gjør at det vibrerende egget egner seg supert til kraftig stimulering utenpå. Prøv det utenpå brystvortene, klitoris, nakkegrop og testiklene hans. Et vibrerende egg er til nytelse både for han og henne. Hastigheten stilles inn enkelt med tre-trinnsjustering.

 

Maria lager spennende nyhetsbrev med partivaren!

 

Tilbudet gjelder fra søndag 7.august frem til tirsdag 9. august, eller så langt lageret rekker. Maks 2 per kunde. Partivarer blir lagt ut første søndag i hver måned og det er veldig rift om varene som ofte blir revet vekk i en fei! Så husk, førstemann til mølla!

 

Ta den med på en aldri så liten skogtur!

Maria K. Ebbestad

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *