Hvis du ønsker deg en multiorgasme, kan du plukke opp et par tips her.

 

Visste du at kvinnekroppen er laget for multiorgasmer? Det kan i alle fall nettstedet lifescript.com fortelle.

 

Nå er det slik at noen kvinner kaster om seg med orgasmer, mens andre sliter med å nå klimaks. Det er også stor forskjell i styrke på orgasmer. Derfor er det først og fremst viktig å ikke stresse med dette, men heller la det som eventuelt kommer være en bonus, og nyte hele prosessen som den er.

 

Første steg på veien er å masturbere. Det er flere fordeler med å tilfredsstille seg selv. For det første blir du kjent med kroppen din, for det andre får du kroppen inn på rett spor ved å få regelmessige orgasmer. For det tredje får du sjansen til å virkelig nyte det øyeblikket som inntreffer like før du får orgasme, og som man sjelden tar seg tid til å nyte sammen med en partner, fordi man er så opptatt med det som står for tur. Men det er her nøkkelen til multiorgasmene ligger. Å være bevisst hvor opphisset du er i de ulike stadiene av sexen, kan være til hjelp når du er på jakt etter multiorgasmer.

 

Bilde: Colourbox

 

Når du er ganske nærme klimaks, prøver du å slappe av litt, slik at du drøyer orgasmen. Det kan du gjøre ved å puste dypt eller endre stimuleringen. Men ikke demp opphisselsen for mye, prøv heller å gå opp og ned på ”opphisselsesskalaen” i flere minutter. Når du har gjort dette flere ganger, kommer du til å oppdage de gode følelsene rett før du får orgasme. Du vil også bli mer bevisst de ulike stadiene av nytelse.

 

Mange kvinner liker å tilfredsstille seg med en vibrator eller dildo – mens noen gjør det ikke. Gjør det på den måten du liker best. Etter å ha nærmet deg orgasme flere ganger, lar du det gå, vent deretter noen sekunder. Forsøk deretter litt indirekte stimulering av kjønnsorganene, for eksempel ved å gni over hele underlivet, ikke bare på klitoris, som er ganske følsom etter orgasmen. Men den trenger bare en kort pause før du er klar for neste orgasme. Da starter du stimuleringen igjen, på vei mot nytelsen. Og når du føler deg klar for det, kan du forsøke dette sammen med partneren din.

 

 

Bilde: Colourbox

Kilde: lifescript.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *