Har du mislykkes med å finne kjærligheten i sommer? Fortvil ikke, vi har funnet den for deg. Dette er ikke for deg som bare er ute etter en flørt, for denne vil garantert få blodet til å bruse!

 

For henne:

 

Lelo Ina

 

Lelo Ina

Ina er en smart liten rabbitvibrator som både treffer g-punktet og klitoris på en og samme tid, vibratoren har også en sterk motor som virkelig får det til å bruse pirrende i underlivet.

Les mer om Lelo Ina her!

 

Ono Cleo vibrator

 

Ono Cleo vibrator

En frisk nyhet innen vanntette vibratorer: ONO Cleo kommer med en dobbeltsidig sugekopp som kan festes i bunnen av badekaret, eller dusjveggen!

Les mer om Ono Cleo vibrator her!

 

Lelo Soraya


 

Lelo Soraya rabbitvibrator

Design vibratoren Soraya rabbitvibrator er den nye superstjernen fra Lelo. Vibratoren er laget i deilig, glatt silikon med en flott gulldesign som oser av sensualitet.

Les mer om Lelo Soraya rabbitvibrator her!

 

 

For han:

 

Lelo Tor

 

Lelo Tor

Maskuline Tor penisring kommer med en oppladbar vibrator! Penisringen er laget i et elastisk materiale, og er enkel sett på når du har lyst til å gi litt ekstra.

Les mer om Lelo Tor her!

 

Oral Squeeze munn

 

Oral Squeeze munn

Oral Squeeze er en myk og naturtro munn som veldig gjerne gir deg deep throat oralsex, når som helst! Det myke materialet føles veldig ekte.

Se flere bilder av Oral Squeeze munn her!

 

Flower cyberskin vagina

 

 

Flower cyberskin vagina

Flower Tucci er en pirrende myk vagina med sexy former. Det som gjør denne vaginaen ekstra spennende er at hun squirter for deg!

Les mer om Flower cyberskin vagina her!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *