Bilde: Colourbox

Sommeren er en herlig tid å være forelsket. La denne helgen fylles med kjærlighet og dra på en sexy og romantisk sommerdate.

Frokost i soloppgangen!

Stå opp en tidlig morgen og ta med frokosten ut på terrassen og nyt en varm kopp te mens dere hører på stillheten ser på soloppgangen. Om dere ikke har veranda kan dere ta med et teppe til en liten ås eller på en brygge der dere ser solen godt.
Bli i sengen en regnværsdag!

Denne sommeren har det vært mye nedbør, men det bør ikke bli noe mindre romantisk av den grunn. Heller tvert imot. La regnet piske mot vinduene mens dere kobler ut alt av tv, internett og telefoner. Kryp tilbake i sengen og gi hverandre deilig avspennende massasje.
Piknik i parken!

Ta med dere enkle grillspyd, vin og engangsgrill i parken. Legg dere i gresset og fortell hverandre historier og drømmer mens dere nyter hverandres selskap.

Bilde: Colourbox

Tivoli for to!

En aktiv date er alltid moro, spesielt om du ikke kjenner daten din så godt på forhånd. Karuseller og en spennende date får det til å
kile i magen på flere måter. Del sukkerspinn og le masse mens dere suser gjennom dagen.
Kveldstur med kanopadling!

Å padle kano på et stille tjern er en romantisk måte å avslutte dagen på. Legg igjen mobilen på land å padle uforstyrret inn i solnedgangen.
Utekonsert i kveldssolen!

Sommeren er full av utekonserter over hele landet. Sjekk ut når det er i nærheten av der du bor og ta med deg daten på en herlig sommerkonsert. Stå tett inntil hverandre inn i de lyse nattetimene mens dere svinger fra side til side.

 

Daten kan fort ende opp i en hyrdestund og da bør du være forberedt, enten du er gutt eller jente.

 

Love Box Feeling kondomer og Love Box Pleasure kondomer 3-pakninger som kommer i en lekker liten boks, og passer perfekt i lommen eller håndvesken.
Ha en herlig sommerhelg!

 

Bilde: Colourbox

Maria K. Ebbestad

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *