Inspirasjon

Sommerflørten alle vil ha!

 

Dinky Digger har blitt sommerens store favoritt. Kondomeriet fikk tidlig i sommer inn sin egen vibrator i fem forskjellige farger, produsert av Fun Factory. Den er årets sommerflørt hos Kondomeriet og selges til kampanjepris hele sommeren. Det har virkelig blitt en kundefavoritt og folk handler så mye at enkelte farger ble revet bort på nett, men vi har fortsatt rosa og lilla igjen.

 

Lekre Dinky Digger på Kondomeriet Ski Storsenter

 

Nye på vei

Neste uke får vi inn flere av sommerflørten vår og du kan glede deg om din yndlingsfarge er utsolgt. Husk også at du får også kjøpt alle farger av Dinky Digger i Kondomeriets butikker. Så om du bor i nærheten av Kondomeriet bør du ta turen å bli den stolte eier av en DINKY DIGGER!

 

Du har sikkert sett hjerteknuseren på TV, hvis ikke kan du se den her:

 

[wpvideo OcJB9UoF]

 

 

Maria K. Ebbestad

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *