Hva ønsker kvinnen egentlig å få ut av sex? Hva gjør henne tilfredsstilt og hva gjør at hun ønsker mer av samme sorten?

 

De fleste kvinner har sterke ønsker i forbindelse med sex, mer enn menn, som ofte ønsker sex ut fra fysiske årsaker. Kvinner ser derimot dette både i et fysisk og i et følelsesmessig perspektiv, hevder Vikki Brown i en artikkel på articledashboard.com.

 

Det kan se ut som om det finnes kun ett svar på dette – nemlig orgasme. Men det er nok ikke så enkelt. Sexopplevelsen kuliminerer i selve orgasmen. Men det finnes mange fasetter i denne forbindelse.

 

Sammensatt løsning

For det første ønsker de fleste kvinner å få orgasme. Og når forskning viser at så mange som 55% aldri vil oppleve det, kan man se konturene av problemet. Det er mange grunner til at så mange aldri oppnår klimaks. Noen trenger et langt forspill, noen må ha stimulering av klitoris under samleiet, mens for andre er oralsex helt nødvendig for å få orgasme.

 

Oppnår hun ikke orgasme, bør mannen ha i hodet at kvinner ofte trenger lenger tid på seg og at det som ofte ødelegger er utålmodighet. Ved å skape en trygg følelse av nærhet og intimitet, kan det føre dere videre mot ekstase.

 

Bilde: Colourbox

 

Mange hensyn

En annen viktig fasett er intensiteten. Det finnes svake orgasmer og det finnes sterke orgasmer. Det er mulig å oppleve orgasmer så sterke at dere vil drømme om dem i lang tid. Er orgasmen svak kan det skyldes mange faktorer; for dårlig eller kort forspill, manglende sexlyst av ulike grunner, liten penis eller psykiske faktorer. Er orgasmen derimot så sterk at kvinnen gråter, uler eller tipper helt over, kan du være sikker på at du har vunnet hennes hjerte. For de fleste er den første orgasmen den mest intense, men det er mulig å gi henne nok en intens opplevelse, ved hjelp av konsentrasjon og omtanke.

 

Nærhet og forståelse

Og så er det slik at mange kvinner ønsker multiple orgasmer. Dette er ikke så lett å få til i virkeligheten, men verdt et forsøk. Det er nemlig mulig å gi partneren den ultimat sexopplevelsen. Det første steget på veien dit er å lytte til hverandre, ta dere tid og gjøre deres beste.

Bilde: Colourbox

 

Kilde: Vikky Brown, articledashboard.com

0 comments

  1. I’ve been surfing online more than 3 hours today, yet I never found any
    interesting article like yours. It is pretty worth enough for me.
    Personally, if all webmasters and bloggers made good content as you did, the net will be a lot more useful than ever before.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *