Til tross for at de fleste menn drømmer om munnsex, kan skrapende tenner og hardhendt behandling få dem på andre tanker.

 

Her noen basistips, hentet fra nettstedet ivillage.com og Tracey Cox, som kan gjøre forskjellen mellom en bitende opplevelse og ren nytelse.

 

Første bud er selvsagt at dere begge er rene. Det vil si at du ikke har restene etter dagens måltider hengende mellom tennene, og at han har utført normal hygiene på sine edlere deler. Det vil gjøre opplevelsen hyggeligere for dere begge.

 

Pass på å dekke tennene med leppene dine slik at de ikke forårsaker ubehag – husk at tennene er skarpe. Lag en «O» med munnen, men ikke strekk leppene, de skal være løse og myke.

 

Med den ene hånden kan du ta tak nederst på skaftet av penisen. Så passer du på at du er våt i munnen og lar munnen din gli ned over den erigerte penisen hans. Ta så mye som du syns er komfortabelt inn i munnen.

 

Bilde: Colourbox

 

 

Trikset er å beholde denne stillingen et par sekunder, før du sakte glir opp igjen til toppen, og ser ham inn i øynene, mens du fjerner munnen sakte. Se på ansiktet hans, det vil nok avsløre om du er på rett vei. Er du usikker, skader det ikke å spørre.

 

Og så gjør du det samme igjen. La munnen gli opp og ned, bruk tungen til å tirre med og til å holde alt vått og deilig. Ordet «suge», som de fleste bruker på munnsex, er også litt misvisende, for hvis du virkelig suger ham, kan det være ubehagelig. Glidende bevegelse er altså veien å gå.

 

Når du føler at du mestrer dette, kan du bruke hele tungen, toppen, tuppen, sidene og undersiden. Dette kan du bruke til å gjøre ting enda bedre for ham. Du gjør følgende: med den ene hånden gjør du en vridende bevegelse mens du går opp og ned, og lar tungen gli rundt toppen på penisen og på den lille hudfolden på undersiden av penishodet.

 

Sannsynligheten for at han har det veldig bra, er overhengende, og dere kan begge trekke et lettelsens sukk.

Bilde: Colourbox

Kilde: www.ivillage.com, Tracey Cox

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *