Noen opplegg for en date fungerer bedre enn andre. Her er noen tips om hva som passer best, og når.

 

Det finnes ikke noe mer pinlig enn å være fanget under en middag sammen med en du absolutt ikke klarer å kommunisere med. Se for deg at dere på den aller første daten har bestilt bord på en fin restaurant, valgt ut en bedre treretters middag og halvveis i forretten oppdager at dere slett ikke er noen match. Foran deg øyner du noen svært så trykkende timer som du attpåtil må betale dyrt for når regningen skal gjøres opp.

 

Problemet kan også ligge i å klare å være seg selv. Kanskje er du så nervøs at oppførselen din blir både usikker og keitete, og absolutt ikke likner den du egentlig er. Du prøver kan hende å hente deg inn med det ene vittige poenget etter det andre, men alt blir feil og du oppnår lite annet enn å dumme deg ut.

 

Bilde: Colourbox

 

Et tips fra forfatter Michael Webb er å unngå både middager og kinoer på aller første date. Under filmen kan dere ikke prate sammen, og blir heller ikke kjent. Da blir date nummer to nesten som en date nummer én, og om dere da skal ut og spise middag, så er dere fanget igjen.

 

La heller første date bestå i å gå en tur eller ta en kopp kaffe. Det gir deg lettere muligheten til å bryte opp og takke for deg hvis alt viser seg å være feil. Over kaffekoppen kan dere prate i ro og mak, ting er ikke så formelt, og det er lettere å vise seg som den man egentlig er, mener Webb.

 

Dessuten er det ikke noe poeng å prøve å imponere med flotte middager, med mindre dette er noe du gjør jevnlig selv. For blir dere et par, vil kjæresten muligens forvente samme storslagenhet, og det var kanskje ikke med i planene?

Bilde: Colourbox

Kilde: theromantic.com, creativedatingideas.com, Michael Webb.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *