Det er mange myter omkring dette fantastiske feltet inne i skjeden. Finner du det, kan kvinnen få multiple orgasmer.

Til tross for at orgasmen i seg selv ikke bør være målet for sexen, er det ekstra stas når det inntreffer. G-punktet er en av nøklene til en god orgasme, hevder Tracey Cox i boken Hot Sex.

Ble ikke trodd

Ernst Gräfenberg hevdet i 1944 at det var et område på overveggen av skjeden som var så erotisk ladet at en kvinne var garantert orgasme om det ble stimulert. Han møtte liten støtte i forskermiljøet. Førti år senere hevdet amerikanske psykologer at kvinner kunne få multiorgasme ved stimulering av samme område, også de uten særlig hell. Senere har man funnet ut at skjedeveggene faktisk er følsomme for nytelse og at mange, men ikke alle, har et område der som gir intens glede ved stimulering.

Riflet punkt

G-punktet er en liten gruppe nerveender og kjertler i nærheten av kvinnens uretra eller urinrør. Fordi det svulmer opp og står ut fra skjedeveggen kun når det er vekket, kan G-punktet vanligvis ikke kjennes før det er stimulert.

Det er lettest å finne det ved å sitte på huk og stikke en finger opp i en våt skjede. Bøy fingeren og sikt mot magen, så den treffer øvre skjedevegg. Du vil da muligens finne et område som er litt riflet og på størrelse med en ert. Det kan oppleves litt ubehagelig først, som om du må tisse, men det går over. Prøv å stryke over feltet og nyt følelsen. G-punkt-orgasmer kan gjøre at kvinnen ejakulerer en klar væske.

Bilde: Colourbox

Kilde: Tracey Cox i boken Hot Sex.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *