Urinlekkasje er et tabubelagt tema, men noe som hver tredje kvinne har. Problemene kommer ofte etter man har fått barn og skal begynne å trene igjen. Mange kvinner blir derfor hindret å leve et aktivt liv da det kommer noen dråper når man løfter, hopper eller beveger seg.

 

Selv om man i utgangspunktet er godt trent kan man få problemer med uønsket vannlating. En undersøkelse utført av Olympiatoppen viser at hele 41 prosent av toppidrettsutøvere i Norge lider av dette.

 

Slik minsker du eller fjerner problemet

Bare 26 prosent av de som rapporterte om urinlekkasje søkte bare 26 prosent hjelp. Professor Kari Bø forteller til Aftenposten at dette antagelig grunner i at dette er et tabuområde og pinlig å fortelle om. Mange tror de må operere, men det finnes faktisk enklere måter å bli kvitt problemet på. Trening av bekkenbunnsmuskulaturen er veldig viktig og kan gjøres enkelt over alt. Knipeøvelsene gjør du ved å snurpe sammen åpningene og løfte opp innvendig i bekkenet.

 

Kondomeriets hemmelighet

På Kondomeriet får du kjøpt en rekke forskjellige vaginakuler for denne type trening. Dette er en effektiv måte å trene bekkenmuskulaturen på samtidig som de er svært opphissende ettersom de stimulerer g-punktet. Med kontroll i skjeden åpnes det for helt nye måter å være aktiv på i seksuelle sammenhenger. Dette øker ofte nytelsen for begge parter; Hun kan
bruke musklene til å massere penis, og mange kvinner opplever økt følsomhet da alt føles nærmere og mer intens.

 

Kjøp vaginakuler du også og unngå urinlekkasje i fremtiden.

 

Her finner du Kondomeriets utvalg av vaginakuler.

 

Maria K. Ebbestad

Bilde: Colourbox

Kilde: Aftenposten

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *