Inspirasjon

Fire veier til et bedre sexliv

Noen ganger kan enkle løsninger være riktig valg. Her er fire tips som fungerer for både kvinner og menn.

 

Har du noe på hjertet som du ønsker å forbedre i forholdet, trenger du ikke alltid å ta det opp i en anstrengt diskusjon, råder nettstedet menshealth.com. Prøv å vise hvordan du liker å bli berørt, enten på din egen kropp, noe som er ganske sexy, eller på hans eller hennes, noe som kan være deilig. Stønning, endring av tempo og positive utrop gir partneren din en ledetråd til hva du tenner på. Er det noe du ikke liker, dirigerer du forsiktig enten med hånden eller ved kroppens stilling.

 

Forspillet skal være noe som har progresjon, og ikke en sprint. Dere kan for eksempel se en erotisk film sammen, flørte over en
romantisk middag, hviske sensuelt og diskret til hverandre mens dere er sammen med andre, eller lage en koselig frokost som en innledning til sex. Slike saktegående forspill er bedre for dere begge. Menn synkroniserer bedre med partneren sin på denne måten, noe som gir dem bedre kontroll over ejakulasjonen.

 

Bilde: Colourbox

 

Prøv å time litt bedre. De fleste par faller inn i rutinen å ha sex akkurat når de skal legge seg, noe som ikke er særlig sunt for forholdet. I en undersøkelse svarte 64 prosent av mennene at slit, stress og fulle kalendre var tre sexhemmere og kvinnene oppga å være for trøtt som sin største turnoff.

 

Jobb for å øke nærheten. En tredjedel menn og halvparten av kvinner mener det å være følelsesmessig knyttet til hverandre er den viktigste faktoren for å ha fantastisk sex.

 

Hva gjør du for å bedre sexlivet?

Bilde: Colourbox

Kilde: menshealth.com, David Zinczenko

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *