Inspirasjon

Vil ha salg på klær fremfor sex!

En undersøkelse utført av amerikanske People StyleWatch viser at hele 50 prosent av kvinner foretrekker salg på jeans fremfor sex. Er det ikke viktigere med god sex enn klær? Vel, det kan da i alle fall enkelt gjøres noe med allerede i dag.

 

I dag bør du ha sex

Onsdag skal ifølge gårsdagens VG være den beste dagen å ha sex, så hva da vet du hva du har å gjøre i dag. Dropp shoppingen på vei hjem i dag, og om du ikke klarer å motstå så kjøp noe dere begge vil få nytte av. Gjør dagen ekstra spesiell for din utkårede slik at onsdag blir den heteste dagen i uken. Kjøp med en deilig massasjeolje, sexy undertøy eller sensuell mat.

 

Hva syns du er viktigst, salg på klær eller sex?

 

Maria K. Ebbestad

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *