Inspirasjon

Hva er egentlig forskjellen på en dildo og en vibrator?

Dildo
Mange av våre kunder lurer på nettopp dette, her gir vi deg svaret. En dildo er betegnelsen på en stav eller gummidong til innvendig bruk, uten motor. En dildo finnes i alt fra tre og glass til silikon og lateks, noen har lekkert design mens andre ser helt naturtro ut. Både i farge og i utforming.

Ofte finnes det testikler på dildoen for at man skal kunne få et bedre grep ettersom eieren selv må bevege på den når den skal brukes. Andre versjoner av dildoer er strap-on og såkalte dobbeltdildoer.

Dette er Dinky dildo

Vibrator
En vibrator er betegnelsen på alle sexleketøy for henne som vibrerer, enten det er til klitoris, en vanlig massasjestav, g-punktsvibrator eller en rabbitvibrator. Motoren kan variere fra lett kiling til kraftige vibrasjoner og smak og behag er veldig variert, derfor har vi et godt utvalg i de fleste kategoriene. Både naturtro varianter og mer design-aktige er vanlige.
Ikke alle jenter opplever å få en orgasme med en dildo og trenger vibrasjonene for at den skal fungere optimalt. Likevel er det aller flest jenter som får orgasme med en klitorisvibrator enn ved en vaginal variant.

Dette er G-ormen VIBRATOR fra Fun Factory.

Visste du at det finnes vibrator for mannen også? Cobra Libre er den første vibratoren i vårt sortiment som skal vibrere han frem til deilige orgasmer.

Cobra Libre, vibrator for menn!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *