I dag melder VG om at Smart-telefoner ødelegger samlivet, men da kan de da ikke ha lastet ned Kondomeriets applikasjon.

Hvis det siste du gjør før du legger deg er å lese mail, oppdatere Twitter-statusen og sjekke inn på Facebook i sengen via telefonen bør du kanskje gjøre noen endringer. Bruk heller telefonen til noe dere begge får glede av og kan nyte.

Med Kondomeriets App får du både tilfredsstilt deg selv og avhengigheten til telefonen. Den gir dere pirrende tips som fører dere sammen, i stede for at dere sitter med hver deres telefon og sier natta til hverandre på facebook. Ikke glem samlivet, for da er du plutselig ikke “in a relationship” hverken på facebook eller i virkeligheten!

Hva syns du om Kondomeriet sin APP?

LAST NED KOMDOMERIET SIN APP HER!

Maria K. Ebbestad

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *