Inspirasjon

Produkttest av Fleshlight

Dette skriver superhygger om Fleshlight Training:
 
 
«den beste eg har haft enda
 
 
Dette er en eg har kjøpt hos dere da eg var i oslo for en stund siden. Det var svært hyggelig kjøp for hvor er den bare som den ekte vare.. Etter å ha prøvet den noen gange, er at den må brukes med riktig glidekrem ellers går den i fila og den er den bare for god til.
 
 
Materiale den er laget av føles veldig bra ut, og utseende på produktet er et stort +. Jeg anbefaler dette produktet på det sterkeste, et must for en hver mann. Jeg tror ikke det finnes noe annet på markedet nå som greier å simulere en ekte vagina som denne gjør, så det er bare løb å kjøp og nyd mange gange :)»
 
 
Du kan kjøpte den her…
 
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *